Έδωσε ευχή εξέφρασε στήριξη προς Αβέρωφ ο Μητσοτάκης
Σε κλίμα ευχάριστο και μιλώντας σαν δυο καλοί φίλοι και συνεργάτες, Αβέρωφ Νεοφύτου και Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επικαιρότητας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης δε θα μπορούσε να ήταν θέμα άλλο, από την υποψηφιότητα -και επίσημα- του Αβέρωφ στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές, που ανακοινώθηκε προ ημερών και επικυρώθηκε την περασμένη Τρίτη από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος.
«Είμαστε δίπλα σου» του είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός και του ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα που ξεκίνησε.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο @AverofCY θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια αφοσίωση, με την ίδια προσήλωση, για την ενότητα των Κυπρίων, για την προκοπή του Κυπριακού λαού και βέβαια για την επίλυση του μεγάλου μας εθνικού θέματος. Είμαστε δίπλα του. pic.twitter.com/vinJjy893m
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) January 14, 2022
«Αγαπητέ μου Πρόεδρε, φίλε Αβέρωφ σε καλωσορίζω για ακόμα μια φορά στην Αθήνα ως Πρόεδρος του αδελφού κόμματος, του Δημοκρατικού Συναγερμού. Έχεις οδηγήσει την παράταξη σε διαδοχικές νίκες και επιτυχίες στην Κύπρο, πάντα με γνώμονα την ευθύνη και τον ρεαλισμό και πάντα αγωνιζόμενος για την ευημερία και την προκοπή του κυπριακού λαού.
Θέλω να σου ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία ως υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για το 2023. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με την ίδια αφοσίωση, με την ίδια προσήλωση, για την ενότητα των Κυπρίων για την προκοπή του κυπριακού λαού και βέβαια για την επίλυση του μεγάλου μας εθνικού θέματος. Θέλω να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον αγώνα τον οποίο μόλις ξεκίνησες», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με την επιστροφή του από την Αθήνα όπου θα έχει σειρά επαφών, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος της παράταξης για τις Προεδρικές, συνεχίζει το χτίσιμο της στρατηγικής του στον μαραθώνιο μέχρι το 2023 και ξεκινά επαφές με άλλα κόμματα και κοινωνικά σύνολα, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει το ενδεχόμενο συνεργασιών και προγραμματικών συγκλίσεων, όπως τον εξουσιοδότησε το Πολιτικό Γραφείο.
Contents of this article including associated images are belongs Cyprus Times
Views & opinions expressed are those of the author and/or Cyprus Times
Source