Τι νέο υπάρχει

[CYPRUS MAIL] Ο Τατάρ πουλάει το τηλεοπτικό του κανάλι...

sibel-960x623.jpg

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ πούλησε την Κυριακή το τηλεοπτικό κανάλι που ίδρυσε, το Kanal T.

Το κανάλι πωλήθηκε στον όμιλο μέσων ενημέρωσης Bagimsiz έναντι 800.000 λιρών (914.330 ευρώ), ο οποίος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο. Από την 1η Δεκεμβρίου θα μετονομαστεί σε Bagimsiz TV.

Ο Τατάρ ίδρυσε το τηλεοπτικό κανάλι το 1996, τον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό στο βορρά.

Όταν ο Τατάρ έγινε για πρώτη φορά μέλος της "κυβέρνησης", διορισμένος ως "υπουργός Οικονομικών" από τον τότε "πρωθυπουργό" Ντερβίς Έρογλου το 2009, η σύζυγός του Σιμπέλ Τατάρ ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του Kanal T.

Μιλώντας τη Δευτέρα μετά την πώληση, είπε ότι "χρειάστηκε να καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια" για να εκτελέσει τα καθήκοντά της ως γενική διευθύντρια του Kanal T μετά την εκλογή του συζύγου της ως Τουρκοκύπριου ηγέτη το 2020, καθώς έπρεπε να συνδυάσει τα καθήκοντά της στο κανάλι με το έργο της ως πρώτη κυρία.

"Αφού ο σύζυγός μου εξελέγη πρόεδρος, άρχισα να υλοποιώ τα κοινωνικά έργα που ονειρευόμουν εδώ και χρόνια στο νέο μου ρόλο, αλλά ποτέ δεν παραμέλησα το καθήκον μου στο Kanal T", είπε

Η ίδια είπε ότι αφού συνδύασε και τους δύο ρόλους για τρία χρόνια, "αν και πονάει, πρέπει να πάρω αυτή την απόφαση για να μπορέσω να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου."

Είπε ότι το κανάλι θα είναι σε "ασφαλή χέρια" υπό τη διοίκηση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Bagimsiz, και είπε ότι ελπίζει ότι "οι καινοτομίες που θα φέρουν θα είναι επωφελείς για την τηλεοπτική βιομηχανία της χώρας μας."

Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα και/ή της Cyprus Mail

Πηγή

Πίσω
Κορυφή