-
.
- English
Οι βρετανικές βάσεις εγκαινίασαν 16 νέους αστυνομικούς σε μια τελετή στη Δεκέλεια
Στην τελετή παρευρέθηκε ο διοικητής των βάσεων αντιπτέραρχος Peter Squires και οι νεοσύλλεκτοι έδωσαν τον όρκο τους. Τώρα θα ξεκινήσουν δύο χρόνια εκπαίδευσης στην επιβολή του νόμου.
Η Δημητριάνα Μαίρη Φωτίου, νεοσυλλέκτου, δήλωσε: "Πάντα ήθελα να γίνω αστυνομικός, να ασχοληθώ με την κοινότητα, να μπορέσω να προσφέρω και να κάνω πραγματικά τη διαφορά."
"Αν και είναι πολύ δύσκολο, είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου", πρόσθεσε.
Ένας άλλος νεοπροσληφθείς, ο Mert Ozbarabadji, δήλωσε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γνωρίζω όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι σαν μια νέα οικογένεια για μένα και πραγματικά απολαμβάνω το νέο εργασιακό περιβάλλον."
"Αφού πέρασα από όλα αυτά τα στάδια πρόσληψης και σχεδόν ενάμιση χρόνο αργότερα, επιτέλους ξεκινάω τη δουλειά των ονείρων μου. Γνωρίζω ότι απαιτεί πολλή σκληρή δουλειά, αλλά πραγματικά ανυπομονώ γι' αυτό", δήλωσε.
Ο αρχιεπιθεωρητής Μάρκος Πέτρου δήλωσε: "Αυτά είναι σπουδαία νέα όταν προσβλέπουμε στο μέλλον μας ως Σώμα. Αυτή η πρόσληψη αφορά τον μελλοντικό σχεδιασμό για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε σπουδαία αστυνόμευση για τις κοινότητες της ώρας."
Οι νεοπροσληφθέντες προστίθενται σε άλλους 32 νεοπροσληφθέντες που εντάχθηκαν στο σώμα τον Μάρτιο. Υπάρχουν περίπου 250 συνολικά αστυνομικοί στο σώμα των βρετανικών βάσεων.
Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα και/ή της Cyprus Mail
Πηγή