Τι νέο υπάρχει

[CYPRUS MAIL] Άνδρας φτιάχνει κυπριακή σκηνή γάμου από Playmobil (φωτογραφίες)...

playmobil17-960x720.jpg

Ένας άνδρας δημιούργησε μια παραδοσιακή κυπριακή γαμήλια σκηνή χρησιμοποιώντας τα δημοφιλή παιδικά παιχνίδια Playmobil.

"Παίζω με τα Playmobil από τότε που ήμουν μικρό παιδί και πάντα είχαμε αρκετά. Πριν από 15 χρόνια, άρχισα να τα συλλέγω και να τα αγοράζω για τον εαυτό μου εντός και εκτός Κύπρου", δήλωσε ο Χαράλαμπος Πισίας μετά την παρουσίαση της δημιουργίας του στην πρόσφατη έκθεση Hellas Playmobil Customisers στην Αθήνα

Το χόμπι έγινε στη συνέχεια διέξοδος την οποία μοιράστηκε με άλλους, όπως εξήγησε.

Έγινε μέλος διαφόρων ομάδων οπαδών Playmobil στην Ελλάδα, πριν πάει να δει για πρώτη φορά από κοντά μια έκθεση το 2019

Εκεί ήταν που γνώρισε για πρώτη φορά άλλους οπαδούς Playmobil και έγινε επίσημο μέλος της λέσχης

"Από εκεί άρχισα να συμμετέχω με δικές μου σκηνές και αυτή είναι η δεύτερη φορά που καταθέτω μια δική μου δημιουργία", δήλωσε στην Cyprus Mail.

Μιλώντας σχετικά με την επιλογή ενός κυπριακού γάμου για τη δημιουργία του, είπε: "Ήθελα να παρουσιάσω κάτι για την Κύπρο, έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τη σκηνή του γάμου για να μπορέσω να αναδείξω τα έθιμα και τις παραδόσεις της Κύπρου."

Είπε ότι η δημιουργία της σκηνής πήρε "μήνες" δουλειάς.

Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα ή/και της Cyprus Mail

Πηγή

Πίσω
Κορυφή