Μία «ανάσα» πριν το τέλος του έτους και ο καθένας κάνει τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει. Τη δικιά της χρονιά αναλογίζεται από το δωμάτιο του νοσοκομείου η Αργυρώ Ροτσίδου.
Μια χρονιά αλλιώτικη που «έριξε» τη σύζυγό του βουλευτή και Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιου Δίπλαρου, σε μία μεγάλη μάχη παλεύοντας με το θεριό που ονομάζεται καρκίνος. Εδώ και τέσσερις μήνες έχοντας συντροφιά της τον σύζυγό της βρίσκεται στη Γερμανία κάνοντας θεραπεία μακριά από τα παιδιά και την οικογένειά της.
Κατά τη χθεσινή ημέρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου με το εξής μήνυμα:
«4 μήνες τώρα ✨κι αυτή η χρονιά φεύγει.. μια χρονιά που διδάχτηκα πολλά απ’ αυτήν τη μεγάλη ανηφόρα. Έμαθα να υπομένω, έμαθα ν’ αγωνίζομαι, ν’ ακούω, έμαθα να ελέγχω συναισθήματα, ανακάλυψα τη δύναμη μου και το πείσμα μου, έμαθα να κλαίω αλλά και να προσεύχομαι όπως μου λέει και η μαμά μου. Μια χρονιά που και να θέλουμε να ξεχάσουμε.. όπως μου γράφουν σε ένα χαρτί.. για την οικογένεια μου κι εμένα θα είναι πάντα χαραγμένη σαν μια καρδιά σπασμένη.
Το 2021 φεύγει και παίρνει μαζί του κι ένα μεγάλο μέρος της υγείας μου. Σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, είναι μοναχικά μέσα σε ένα ψυχρό δωμάτιο.. Το 2022 εύχομαι να φέρει σε όλο τον κόσμο την υγεία του, που τελικά είναι ότι πιο σημαντικό. #4months #germany @efthimiosdiplaros».
Contents of this article including associated images are belongs Cyprus Times
Views & opinions expressed are those of the author and/or Cyprus Times
Source