Τι νέο υπάρχει

[CYPRUS MAIL] Ο Influencer Fidias θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές...

• Εκκινητής νήματος News
  • Ημερομηνία έναρξης
Fidias-Panayiotou.png

Ο Influencer και YouTuber Φειδίας Παναγιώτου ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Ο 23χρονος Παναγιώτου γεννήθηκε στο χωριό Μενικό. Συνήθως χρησιμοποιεί το μικρό του όνομα και έχει 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, έχοντας αρχίσει να δημοσιεύει βίντεο στην πλατφόρμα το 2019.

Έγινε διάσημος στην πλατφόρμα για μια σειρά από εξωφρενικά ακροβατικά, μεταξύ των οποίων το να ξεκινήσει μια αποστολή για να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ. Συγκέντρωσε αντιδράσεις στα τέλη του περασμένου έτους, όταν επιχείρησε να ταξιδέψει σε όλη την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει για τη μεταφορά του και ζητιανεύοντας μετρητά.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok. Μιλώντας στην Cyprus Mail επιβεβαίωσε ότι το τρέχον σχέδιό του είναι να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι ως μέλος κόμματος.

"Είμαι 23 ετών και δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, και είπα στον εαυτό μου ένα βράδυ ότι αν δεν ψηφίσω ποτέ και δεν ενδιαφερθώ ποτέ, οι ίδιοι σπασίκλες θα είναι πάντα στην εξουσία, και είπα "αρκετά!"", είπε.

"Στόχος μου δεν είναι να εκλεγώ, στόχος μου είναι να ασχοληθούν περισσότεροι άνθρωποι με την πολιτική, ειδικά οι νέοι", είπε.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πολλά για την πολιτική ή την Ευρώπη, αλλά ούτε και για το YouTube ήξερα τίποτα όταν ξεκίνησα, και σιγά σιγά το έμαθα, και τώρα έχω 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές."

"Έτσι, τους επόμενους τέσσερις ή πέντε μήνες, θα πάμε μαζί σε ένα ταξίδι μάθησης, οπότε φορέστε τις ζώνες ασφαλείας σας!"

Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα ή/και της Cyprus Mail

Πηγή

Πίσω
Κορυφή