-
.
- English
Ο πρώην σκιώδης υπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπάμπος Χαραλάμπους αποκαταστάθηκε ως βουλευτής των Εργατικών μετά από 10μηνη έρευνα για τη συμπεριφορά του
Ο Χαραλάμπους ήταν τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη θέση του τον Ιούνιο ως βουλευτής του Enfield Southgate μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε για τη συμπεριφορά του
Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της καταγγελίας.
Ο Χαραλάμπους, που μεγάλωσε στο Λονδίνο από Κύπριους γονείς, έγραψε στο Χ ότι ήταν "ευτυχής" που άρθηκε η αναστολή και ευγνώμων που το όνομά του καθαρίστηκε
Επίσης, θα αποκατασταθεί η θέση του επικεφαλής των Εργατικών.
"Είμαι ευγνώμων στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Παραπόνων του Εργατικού Κόμματος για την εκκαθάριση του ονόματός μου μετά από ενδελεχή διερεύνηση των ισχυρισμών εναντίον μου και χαίρομαι που η αναστολή της ιδιότητας του μέλους του Εργατικού Κόμματος έχει αρθεί", ανέφερε.
"Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, το κύριο μέλημά μου ήταν να υπηρετώ τους ψηφοφόρους του Enfield Southgate. Με την επίλυση αυτού του θέματος, ανυπομονώ να επιστρέψω στο Κοινοβούλιο με την αποκατάσταση του μαστιγίου των Εργατικών για να γίνω και πάλι η φωνή των ψηφοφόρων μου στο Ουεστμίνστερ."
Όταν ξεκίνησαν οι έρευνες πέρυσι, δήλωσε ότι θα συνεργαστεί πλήρως.
Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα και/ή της Cyprus Mail
Πηγή