-
.
- English
Ο κατασκευαστής κοστουμιών και επαγγελματίας cosplayer Ahmet Mamali κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία "Best Craftsmanship" στο φετινό Middle East Film and Comic Con που πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι.
Η στολή του Mamali απέτισε φόρο τιμής στον Jango και τον Boba Fett από τον Πόλεμο των Άστρων, έναν χαρακτήρα που υποδύθηκε ο ηθοποιός Temuera Morrison στο "Star Wars: Episode II Attack of the Clones".
"Μου πήρε έξι μήνες για να φτιάξω ολόκληρη τη στολή μόνος μου", δήλωσε ο Mamali στη Cyprus Mail.
Συνάντησε τον Morrisson στην εκδήλωση και έλαβε επαίνους από αυτόν για τη στολή.
"Το κάνω αυτό από τότε που ήμουν δέκα ετών, αλλά έχοντας μεγαλώσει στην Κύπρο, οι πόροι μας ήταν και εξακολουθούν να είναι περιορισμένοι. Αισθάνομαι ακόμα πιο περήφανος επειδή δεν έχουμε το είδος των πόρων που θα είχες πρόσβαση σε άλλα μέρη του κόσμου. Ανεξάρτητα από αυτό, δεν μπορούσα να το πιστέψω, δεν πίστευα ότι θα κέρδιζα", πρόσθεσε.
Ο Mamali τόνισε επίσης ότι η νίκη του είχε "συναισθηματική αξία" λόγω του θανάτου του αδελφού του λίγες εβδομάδες πριν από τη διοργάνωση.
"Ο αδελφός μου απεβίωσε λίγες εβδομάδες πριν από το διαγωνισμό και μια εβδομάδα πριν πεθάνει, μου ζήτησε να πάρω μια υπογραφή από την Temuera Morrison. Το έκανα γι' αυτόν."
Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα ή/και της Cyprus Mail
Πηγή