Τι νέο υπάρχει

[CYPRUS MAIL] Κατευθείαν από τις ΗΠΑ: ο εξαιρετικός πιανίστας David Garfield στην Κύπρο...

Graphic-1080x1080_-David-Garfield-3-Live-Shows-in-Cyprus-960x686.png

Ο εκπληκτικός πιανίστας της τζαζ-φανκ, της σόουλ και της ποπ David Garfield έρχεται στην Κύπρο για μια σειρά τριών συναυλιών που θα καταπλήξουν το κοινό τον Αύγουστο. Ο καταξιωμένος δάσκαλος του πιάνου, συνθέτης και παραγωγός είναι γνωστός για τη συνεργασία του με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι George Benson, Smokey Robinson, Willie Bobo, Eros Ramazzotti, Natalie Cole και Freddie Hubbard, The Temptations, Cher και Van Morrison για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Οι συναυλίες του στην Κύπρο στα τέλη Αυγούστου θα διασκεδάσουν τους λάτρεις της μουσικής στη Λευκωσία, τη Λάρνακα και τη Λεμεσό, μαζί με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της Κύπρου.

Με έδρα το Λος Άντζελες, ο Garfield ξεκινά τις συναυλίες του με το Sarah's Jazz Club στη Λευκωσία στις 29 Αυγούστου, ακολουθεί το Savino Live στη Λάρνακα στις 30 Αυγούστου, πριν ολοκληρώσει την περιοδεία του με πάταγο στο Kyklos Live της Λεμεσού στις 31 Αυγούστου. Μαζί του στη σκηνή θα είναι ο Αλέξης Κασινός στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Ανδρέας Ροδοσθένους στο μπάσο και ο Ρόντος Παναγιώτου στα τύμπανα.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτές τις τρεις εμφανίσεις! Έχω εμφανιστεί ξανά στην Κύπρο με τον George Benson, αλλά ήταν μια ιδιωτική παράσταση", δήλωσε ο Garfield στην Cyprus Mail. "Είμαι πάντα ενθουσιασμένος που εμφανίζομαι για ζωντανό κοινό σε όλο τον κόσμο και προσπαθώ ακριβώς να επικοινωνώ και να συνδέομαι με τους ανθρώπους μέσω της μουσικής μου. Έχω ερμηνεύσει τέτοια ποικιλία μουσικής όλα αυτά τα χρόνια που νιώθω σίγουρος ότι θα βρω έναν τρόπο να συνδεθώ με τους ανθρώπους στην Κύπρο μέσω της μουσικής!"

Με καταγωγή από το Σικάγο του Ιλινόις, ο Garfield συμμετέχει ενεργά στη μουσική βιομηχανία εδώ και δεκαετίες και η τέχνη του έχει αφήσει το στίγμα του σε όλο τον κόσμο της μουσικής. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει εργαστεί ως τραγουδοποιός, παραγωγός, bandleader, ενορχηστρωτής, δισκογραφικός καλλιτέχνης, ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας (της Creatchy Records), session και περιοδεύων μουσικός και μουσικός διευθυντής, συνεργαζόμενος με την ελίτ των LA session και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής

Κατά τη διάρκεια των συναυλιών του στο εξωτερικό, ο Garfield συνεργάζεται επίσης με ντόπιους μουσικούς και έχει εμφανιστεί με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Τώρα, είναι η σειρά της Κύπρου. "Αυτό ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις για μένα, καθώς μου δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψω και να συνεργαστώ με μουσικούς εκτός Λος Άντζελες", λέει. "Για δεκαετίες δούλευα μόνο με τους φίλους και τους συνεργάτες μου στη μουσική σκηνή του Λος Άντζελες, η οποία είναι τόσο εκτεταμένη και ποικιλόμορφη. Η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εξωτερικούς μουσικούς σε ένα από τα σόου μου ήταν στη Δανία. Ήταν διασκεδαστικό και πήγε πολύ καλά. Από τότε, έχω κάνει αυτές τις συνεργασίες σε διάφορα μέρη όπως η Ιταλία, ο Καναδάς, η Χιλή, το Μπαλί, η Γουατεμάλα, η Νέα Υόρκη και σε όλες τις ΗΠΑ."

Μαζί με τον Κασίνο, τον Ροδοσθένους και τον Παναγιώτου αυτό το μήνα, ο Garfield είναι έτοιμος να χτυπήσει τη μουσική σκηνή του νησιού και να μοιραστεί το πάθος, το ρυθμό και τη μουσική που καταπραΰνει την ψυχή του σε τρεις εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε. "Στόχος μου είναι να ανυψώσω το κοινό με τη μουσική μας", καταλήγει ο Garfield, "και επιθυμώ να αφήσω το κοινό να αισθάνεται ανανεωμένο, ελπιδοφόρο, χαρούμενο και εμπνευσμένο!"

David Garfield

Ο παραγωγός, ενορχηστρωτής, πληκτράς και τραγουδοποιός από το Λος Άντζελες εμφανίζεται ζωντανά μαζί με τον Αλέξη Κασίνο, τον Ανδρέα Ροδοσθένους και τον Ρόντο Παναγιώτου. 29 Αυγούστου. Sarah's Jazz Club, Λευκωσία. 30 Αυγούστου. Savino Live, Λάρνακα. 31 Αυγούστου. Kiklos Live, Λεμεσός. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30μμ, ζωντανή μουσική στις 9.30μμ. Προπώληση 20 ευρώ, είσοδος 25 ευρώ. Εισιτήρια διατίθενται στα τηλέφωνα 99-498642 και www.soldoutticketbox.com.cy

Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα ή/και της Cyprus Mail

Πηγή

Πίσω
Κορυφή