Τι νέο υπάρχει

[CYPRUS MAIL] "Δεν υπάρχει τίποτα πιο καταπραϋντικό από τη δημόσια εκτόνωση"...

Nefeli-Meg-3-960x700.jpg

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των sold out εμφανίσεών της στην Αθήνα, η Nefeli Megg έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Σε συνεργασία με την Motion Comedy, θα παρουσιάσει δύο κωμικούς μονολόγους σε Λεμεσό και Λευκωσία την Πέμπτη και την Παρασκευή. Με τίτλο Boukla 99: The Show, το έργο της σκηνοθετεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόκειται να διασκεδάσει το ελληνόφωνο κοινό αυτή την εβδομάδα.

"Αγαπημένοι μου φίλοι, το στούντιο ηχογράφησης δεν μπορεί πλέον να συγκρατήσει την τρέλα μου, έτσι αποφάσισα να μεταφέρω την τρέλα μου ζωντανά", δήλωσε η Νεφέλη πριν από το ταξίδι της στο νησί. "Φέρνω στη σκηνή ενάντια σε όλα όσα με βασανίζουν - την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή τρέλα και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στον ρεαλισμό που κοιτάζει την πραγματικότητα και τη μετατρέπει σε κωμική φάρσα. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο καταπραϋντικό από τη δημόσια εκτόνωση, αγαπητοί μου φίλοι."

Συνεχίζει να εξηγεί πώς ξεκίνησε το ταξίδι της πριν γίνει διάσημη στο διαδίκτυο. Το θέατρο ήταν το πάθος της, αλλά ακολούθησε την επιθυμία των γονιών της και έγινε δικηγόρος. Αμέσως μετά, εγκαινίασε ένα κανάλι στο YouTube και άρχισε να κάνει stand-up comedy και συνειδητοποίησε πόσο της αρέσει να κάνει τον κόσμο να γελάει με τις ατυχίες της

Μετά από ένα χρόνο που ήταν το opening act του stand-up show του Κώστα Μαλιάτση, έκανε δημοφιλή νομικά και κοινωνικοπολιτικά θέματα μέσα από το Instagram και το podcast της Boukla 99. Στη συνέχεια εξέδωσε ένα βιβλίο, έναν νομικό οδηγό για αρχάριους, έδωσε ομιλίες και ομιλίες στο TEDx και τώρα, φέρνει τις ιστορίες της στην Κύπρο

"Ό,τι κι αν έκανα, ο μπαμπάς μου παρέμενε απογοητευμένος", προσθέτει, "Έτσι, αποφάσισα να κάνω αυτή την παράσταση, να σας προσκαλέσω όλους να κάνετε εξέγερση, ώστε ακόμα και ο μπαμπάς μου να δει ότι ανήκω στη σκηνή". Η πρώτη της στάση στην Κύπρο θα είναι στο Ravens Music Hall στη Λεμεσό πριν διασκεδάσει το κοινό της Λευκωσίας στο Theatro Dentro.

Boukla 99: The Show

Κωμικός μονόλογος με την Ελληνίδα σταρ Νεφέλη Μεγκ. 21 Δεκεμβρίου. Ravens Music Hall, Λεμεσός. Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.45μμ, η παράσταση στις 8.30μμ. 17 ευρώ με ποτό. 22 Δεκεμβρίου. Theatro Dentro, Λευκωσία. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.15μ.μ., παράσταση στις 9μ.μ. €12. Στα ελληνικά. www.MotionComedy.com

Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα ή/και της Cyprus Mail

Πηγή

Πίσω
Κορυφή