-
.
- English
Πού μένεις;
Μένω στη Λεμεσό με τις κιθάρες, τους καμβάδες και τις μπογιές μου
Τι έφαγες για πρωινό;
Iced latte με γάλα καρύδας και πουτίγκα γιαουρτιού με φρούτα, μούσλι και σπόρους chia. #healthyliving
Περιγράψτε την τέλεια μέρα σας
Η τέλεια μέρα μου θα ήταν να επισκεφτώ ένα νέο και διαφορετικό μέρος με ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, να εξερευνήσω και να βιώσω το συναρπαστικό άγνωστο
Το καλύτερο βιβλίο που έχετε διαβάσει ποτέ;
Όντας λάτρης της τέχνης, του ντιζάιν και της αρχιτεκτονικής, είμαι πολύ οπτικός άνθρωπος. Εκτιμώ τα βιβλία με πολλές εικόνες, σκίτσα, χρώματα καθώς και γραφήματα. Έχω την τάση να αποφεύγω τα βιβλία με μόνο μαύρες λέξεις σε κενές, λευκές σελίδες
Καλύτερη παιδική ανάμνηση;
Θα πρέπει να είναι όταν επισκεπτόμουν τους παππούδες μου και τις γιαγιάδες μου και περνούσα όλες τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί τους και με τα ξαδέρφια μου. Θυμάμαι εκείνες τις στιγμές σαν να ήταν χθες...
Τι υπάρχει πάντα στο ψυγείο σας;
Γάλα καρύδας, αυγά, ένα βάζο με jalapenos και ένα βάζο με τη σπιτική μαρμελάδα βερίκοκο της γιαγιάς μου
Τι μουσική ακούτε αυτή τη στιγμή στο αυτοκίνητο;
Your Song του Elton John. Σε επανάληψη. Δεν μπορώ να το χορτάσω
Ποιο είναι το πνευματικό σου ζώο;
Garfield. 100%. Εννοώ, σε ποιον αρέσουν οι Δευτέρες;!
Για ποιο πράγμα είσαι πιο περήφανη;
Είμαι περήφανη για όλα τα πράγματα που έχω καταφέρει μέχρι τώρα τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στα επαγγελματικά μου. Το πείσμα αποδίδει, υποθέτω
Ποια σκηνή ταινίας σου έχει μείνει πραγματικά αξέχαστη;
Πάντα αγαπούσα την The Sound of Music. Η σκηνή του γάμου με ανατριχιάζει κάθε φορά. Single. Time
Αν μπορούσατε να διαλέξετε οποιονδήποτε (ζωντανό ή νεκρό) για να βγείτε το βράδυ μαζί του, ποιος θα ήταν αυτός;
Η γιαγιά μου που πέθανε πριν από έξι χρόνια
Αν μπορούσατε να ταξιδέψετε στο χρόνο πότε/που θα πηγαίνατε;
17 Ιουλίου 1955. Όταν η Disneyland άνοιξε τις πύλες της στο κοινό για πρώτη φορά. Θα ήθελα πολύ να ταξιδέψω στο χρόνο και να συναντήσω τον ίδιο τον μεγάλο Walt Disney
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας;
Ο χρόνος. Ποτέ δεν θα είναι αρκετός
Τι θα λέγατε στον 18χρονο εαυτό σας;
Σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά και απλά κάντε το. Η ζωή είναι πολύ μικρή
Πες το ένα πράγμα που θα σε εμπόδιζε να βγαίνεις με κάποιον
Έλλειψη χιούμορ
Αν ο κόσμος τελείωνε σε 24 ώρες τι θα έκανες;
Θα κουλουριαζόμουν στον καναπέ με ένα αγαπημένο πρόσωπο και θα βλέπατε μαζί όλες τις ταινίες της Disney. Θα πέθαινα σίγουρα ευτυχισμένος
Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα ή/και της Cyprus Mail
Πηγή