Τι νέο υπάρχει

[Cyprus Times] Η πρώτη αντίδραση της Άννας Ζένιου μετά το τέλος του Bachelor γεμάτη απογοήτευση

ANNA-ZENIOY.jpg

Πικραμένη η Άννα Ζένιου μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/12) ο μεγάλος τελικός του The Bachelor, στη μαγευτική Σαντορίνη.

Πριν 4 μήνες, ο Αλέξης Παππάς έκανε την εμφάνιση του στο ριάλιτι αγάπης και ξεκίνησε ένα συναρπαστικό, μαγικό ταξίδι αναζητώντας τη γυναίκα της ζωής του.

Η Αθηνά New York και η Άννα Ζένιου διεκδίκησαν μέχρι τέλους την καρδιά του Αλέξη Παππά, με την εκρηκτική ξανθιά να είναι τελικά η μεγάλη νικήτρια.

Η Αθηνά New York είναι η νικήτρια του The Bachelor

Πιο όμορφη από ποτέ, με ένα κατακόκκινο φόρεμα, η 20χρονη Κύπρια μόλις άκουσε την απόφαση του Bachelor έφυγε σαστισμένη και με κλάματα.

Μη μπορώντας να δεχτεί τη νέα πραγματικότητα, η Άννα είπε τα εξής δακρυσμένη:

«Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό. Μετά απ’ το ραντεβού μας που μου είπε πως με αγαπάει; Έτσι είναι η αγάπη; Απλά δεν θα ξανανιώσω τίποτα για κανέναν. Τίποτα για κανέναν… Κάνεις λάθος μου είπαν, μα δεν άκουσα φως μου κανέναν.

Λυπάμαι που άνοιξα την καρδιά μου. Που αφέθηκα, που ένιωσα τόσα πράγματα και στο τέλος χάθηκαν όλα. Σα να μην υπήρξαν ποτέ…».

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η πρώτη ανάρτηση:

«Τραβάω λοιπόν σ’όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνω μια αγάπη που ‘χε λάθος διαδρομή, αφού το θες ας είν’ αυτή η πιο μεγάλη μας στιγμή.. Απόψε ο έρωτας αφήνει το τιμόνι κι’ εγώ βαδίζω μόνη.. Κάπου εδώ κλείνει ο δικός μου κύκλος,

Τα λόγια όμως δεν χωράνε μέσα μου αυτή την στιγμή.. Ίσως κάποια άλλη στιγμή να καταφέρω να βρω τις λέξεις να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω.. Ένα όμως είναι το σίγουρο, Το ταξίδι τώρα ξεκινάει! Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, η αγάπη σας είναι η δύναμη μου να συνεχίσω!», έγραψε η 19χρονη.

Πηγή: newsbomb.gr

Contents of this article including associated images are belongs Cyprus Times
Views & opinions expressed are those of the author and/or Cyprus Times

Source

Πίσω
Κορυφή