Τι νέο υπάρχει

[CYPRUS MAIL] Ο Πατσαλίδης ανακοινώνει υποψηφιότητα για κυβερνήτης Πάφου...

patsalides.gif

Ο Χρίστος Πατσαλίδης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για να είναι ο πρώτος εκλεγμένος κυβερνήτης της επαρχίας Πάφου το 2024.

Ο Πατσαλίδης διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών υπό τον Πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο και στη συνέχεια υπουργός Υγείας υπό τον Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως πρόεδρος του οργανισμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης στην Πάφο το 2017. Έκτοτε είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τώρα επιστρέφει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής με μια υποψηφιότητα για κυβερνήτης

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι "βρισκόμαστε σε μια περίοδο κομβικής σημασίας για τον εκσυγχρονισμό του κράτους μας και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με την υιοθέτηση νέων θεσμών και οργανωτικών προτύπων, καλούμαστε να θέσουμε σε στέρεες βάσεις τη μετάβαση της χώρας μας σε μια νέα εποχή."

"Ως γιατρός και πρώην καθηγητής ή ευρωπαϊκού δικαίου, διαθέτω τις ακαδημαϊκές γνώσεις καθώς και τις απαραίτητες εμπειρίες από τη θητεία μου στην ηγεσία δύο υπουργείων, ιδίως του υπουργείου Εσωτερικών", ανέφερε.

Πρόσθεσε: "Έχω επίσης αποδείξει στην πράξη την ικανότητά μου για σκληρή δουλειά αλλά και την αληθινή μου αγάπη για την Πάφο ως πρόεδρος του οργανισμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης ... όπου για πέντε χρόνια εργαστήκαμε εθελοντικά μαζί με εκατοντάδες φίλους, εθελοντές και συνεργάτες."

Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Ιούνιο.

Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα ή/και της Cyprus Mail

Πηγή

Πίσω
Κορυφή