-
.
- English
Η Quadcode, μια εταιρεία fintech με έδρα την Κύπρο που ειδικεύεται σε δραστηριότητες χρηματοοικονομικής διαμεσολάβησης, ανακοίνωσε την Πέμπτη την προαγωγή του Μιχάλη Γίτση από Οικονομικό και Διοικητικό Διευθυντή (CFAO) σε Επιχειρησιακό Διευθυντή (COO), με άμεση ισχύ.
Η εταιρεία εξήγησε ότι αυτή η στρατηγική κίνηση αποτελεί απόδειξη των εξαιρετικών ηγετικών ικανοτήτων και της αφοσίωσης του Μιχαήλ στην επιτυχία της εταιρείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από εδώ και στο εξής, ως COO της εταιρείας, ο Γίτσης θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση της Quadcode προς τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία.
Επιπλέον, η εταιρεία σημείωσε ότι αυτή η επέκταση του χαρτοφυλακίου του ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις σε ένα δυναμικό περιβάλλον της αγοράς.
Στα πέντε χρόνια συνεργασίας του μαζί μας, ο Μιχάλης έχει επιδείξει σταθερά εξαιρετική υπευθυνότητα, αμεσότητα και ικανότητες πολλαπλών καθηκόντων, δήλωσε ο Anton Rabinovich, CEO της Quadcode.
Η αφοσίωσή του ξεπερνά τους στόχους μας, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή του στην επιτυχία μας, πρόσθεσε.
Ο Μιχάλης είναι ένα αξιόπιστο άτομο που προσφέρει σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα. Ως ο νέος μας COO, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να οδηγεί την εταιρεία μας σε μεγαλύτερα ύψη, κατέληξε ο Rabinovich.
Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε ότι η εκτεταμένη εμπειρία του νέου COO στην οικονομική διαχείριση και η βαθιά κατανόηση του ρυθμιστικού τοπίου, τον καθιστούν απαραίτητο και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας.
Η εταιρεία πρόσθεσε ότι η ηγεσία του Γκίτση θα συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση των στρατηγικών πρωτοβουλιών της Quadcode, στη διασφάλιση της επιχειρησιακής αριστείας και στη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων συμμόρφωσης.
"Είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου παρείχε η Quadcode και δεσμεύομαι να συνεχίσω να συνεισφέρω τα μέγιστα για να βοηθήσω την εταιρεία να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερα μεγέθη", δήλωσε ο Γίτσης
Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τις διάφορες επιχειρηματικές μονάδες του ομίλου Quadcode για την επίτευξη των κοινών μας στόχων και σκοπών, πρόσθεσε.
Επιπλέον, η Quadcode δήλωσε ότι είναι πεπεισμένη ότι η προαγωγή του Γίτση θα ενθαρρύνει περαιτέρω την ομάδα, συμβάλλοντας παράλληλα στη συνεχή επιτυχία της εταιρείας στην αγορά.
Εκτός από τις προαναφερθείσες δραστηριότητες χρηματοοικονομικής διαμεσολάβησης, η Quadcode προσφέρει επίσης προηγμένα χρηματοοικονομικά προϊόντα σε πελάτες παγκοσμίως.
Η ναυαρχίδα της εταιρείας είναι η εσωτερική πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρεται ως λύση Software-as-a-Service (SaaS) σε άλλους χρηματιστές.
Όντας οι ίδιοι χρηματοοικονομικός μεσίτης μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών (B2C) και προσφέροντας τις τεχνολογικές τους λύσεις ως λύση SaaS μεταξύ επιχειρήσεων (B2B) σε άλλους μεσίτες, είναι σε θέση να εντοπίζουν ευκαιρίες και να βελτιώνουν τις προσφορές τους και για τους δύο κόσμους.
Η Quadcode έχει περισσότερους από 700 υπαλλήλους και παρόχους υπηρεσιών που εργάζονται σε επτά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο, το Γιβραλτάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τις Μπαχάμες, την Αυστραλία και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Κύπρο.
Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα ή/και της Cyprus Mail
Πηγή