-
.
- English
Η Βρετανίδα Κύπρια Laura Maria Sone-Demetrious, 28 ετών, σκοτώθηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, αφού η οικογένειά της ξεκίνησε εκστρατεία crowdfunding για τα έξοδα της κηδείας.
Η Sone-Demetrious είχε βγει βόλτα με τα σκυλιά της, όταν χτυπήθηκε σε μια διάβαση στην Great Cambridge Road στο Enfield το βράδυ της Τρίτης.
Έκτοτε, ο 17χρονος οδηγός που σκότωσε τη γυναίκα συνελήφθη επειδή δεν σταμάτησε στον τόπο της σύγκρουσης στον διπλής κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομο.
Η αδελφή της Sone-Demetrious, η Gina, η οποία ξεκίνησε ένα GoFundMe προσπαθώντας να συγκεντρώσει 10.000 λίρες για τα έξοδα της κηδείας της, έγραψε: "Σκοτώθηκε ενώ βρισκόταν σε μια βόλτα με τα δύο σκυλιά της. Δεν γνωρίζαμε ότι θα σχεδιάζαμε την κηδεία της τόσο σύντομα. Πέθανε σε ηλικία 28 ετών."
"Εγώ και η οικογένειά μου δεν είμαστε σε θέση να της δώσουμε τον αποχαιρετισμό που της αξίζει, γι' αυτό ζητώ βοήθεια για τα έξοδα. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και να είστε όλοι ευλογημένοι. Η αδελφή μου έφυγε για πάντα. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί."
Ο πατέρας της Peter έγραψε στο Facebook: "Αυτή είναι η πιο δυστυχισμένη μέρα της ζωής μου, πολύ νωρίς σήμερα το πρωί ξύπνησα από ένα τηλεφώνημα της μικρότερης κόρης μου για να μου πει, ότι η μεγαλύτερη κόρη μου παρασύρθηκε και σκοτώθηκε. Συνεχίζω να ελπίζω ότι θα ξαναπάρει τηλέφωνο και θα πει ότι δεν το εννοούσε."
Η μητέρα της Georgina, έγραψε στο Facebook: "Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας την ώρα της απώλειάς μας και σας παρακαλώ να βοηθήσετε την αστυνομία στην έρευνά της."
Η 17χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση, μέχρι την δικάσιμο του Φεβρουαρίου.
Οι έρευνες της αστυνομίας στο Λονδίνο συνεχίζονται για τα αίτια του δυστυχήματος.
Τα περιεχόμενα αυτού του άρθρου, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εικόνων, ανήκουν στην Cyprus Mail
Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται είναι του συγγραφέα και/ή της Cyprus Mail
Πηγή